Diumenge, 29 gener 2023
5.7 C
La Llagosta

Luis Canalejas puja amb el Cardedeu a la Lliga Catalana

El llagostenc Luis Canalejas ha celebrat l’ascens a la Lliga Catalana d’handbol amb el Cardedeu aquesta temporada. El conjunt que dirigeix Canalejas ha acabat la fase regular en el tercer lloc i ha obtingut l’ascens a la màxima categoria que organitza la Federació Catalana d’Handbol.

Aquesta ha estat la tercera temporada de Luis Canalejas a la banqueta del Cardedeu. A la primera, l’equip va baixar de Primera a Segona Catalana; la segona temporada, va recuperar la Primera Catalana; i en aquesta la tercera, ha celebrat el segon ascens consecutiu. “Estic molt content a Cardedeu. Puc treballar molt bé i fan que el meu criteri d’handbol es pugui adoptar des de la base fins al primer equip”, admet Canalejas, que ja ha signat per una quarta temporada.

Demà dissabte, l’equip de Luis Canalejas participarà en el triangular que organitza l’HC Vallag a partir de les 17 h al Pavelló Antonio García Robledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies