Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

Lliurats els diplomes a les persones participants als tallers del Casal d’Avis

Aquesta tarda, s’ha fet el lliurament dels diplomes a les persones que han participat al llarg del curs als tallers organitzats pel Casal d’Avis de la Llagosta. L’acte ha tingut lloc al Casal d’Avis i ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Óscar Sierra; la regidora de Gent Gran, Antonia Illescas, i la presidenta de l’Agrupació de Jubilats i Pensionistes de la Llagosta, Teresa Ventura.

El Casal d’Avis ha ofert aquest any la possibilitat de prendre part en els tallers de manualitats, de dibuix i pintura, de gimnàstica i d’entrenament de la memòria així com en els que portaven per títol Llegim i compartim i Mirar, llegir, pensar i imaginar. Més de 300 persones han participat aquesta temporada en els tallers.

Al setembre, es donarà a conèixer tota la informació sobre els propers tallers, que començaran a l’octubre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies