Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Xaloc Alacant – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia té complicat jugar el play-off d’ascens. Les de Javier Ruiz ja no depenen d’elles, ja que encara que guanyin el darrer partit a la pista del Xaloc d’Alacant no tindrien assegurada cap de les dues primeres posicions. L’equip llagostenc necessita sumar en la darrera jornada un punt més que l’Hispànic de Torrent per assegurar, com a mínim, la segona posició per fer la promoció d’ascens. En el millor dels casos, les llagostenques podrien acabar guanyant la lliga, si la seva victòria anés acompanyada d’una derrota del Palau a Castelldefels i d’un empat o una derrota de l’Hispànic contra el Teldeportivo. En cas de triple empat final a la classificació, que passaria per una derrota del Palau i victòries de l’Hispànic i de la Concòrdia, les llagostenques serien segones i les de Torrent quedarien fora del play-off.

Sansur – Fútbol Sala Unión Llagostense A
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ocupa el quart lloc per la cua de la Nacional Catalana amb 24 punts. Segons informa el club llagostenc, la Federació ha comunicat que els tres darrers classificats baixen de categoria. L’equip de la nostra localitat necessita guanyar demà dissabte a la pista del tercer classificat, el Sansur, en la penúltima jornada per assegurar-se la permanència. En cas de no fer-ho, dependria del Montsant Sala5, antepenúltim classificat, que en cas de perdre o empatar també donaria la salvació matemàtica a l’equip de la nostra localitat. El Montsant Sala5 rebrà el setè, el Sagrerenc.

Albelda – Fútbol Sala Unión Llagostense B
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense disputarà demà dissabte la penúltima jornada de la Primera Nacional a la pista de l’Albelda, que és segon amb 46 punts. El conjunt llagostenc, que ja està descendit, ocupa el tercer lloc per la cua amb 15 punts.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – Atlètic Colomense
El segon partit i darrer de la fase de grups de la Copa per al Viejas Glorias tindrà lloc demà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h contra l’Atlètic Colomense. La classificació de la lligueta de grups està liderada pel Viejas Glorias amb tres punts; segon l’Atlètic Colomense, sense puntuar, i en tercer lloc, el Masnou. Si el Viejas Glorias guanya contra l’Atlètic Colomense, s’asseguraria el primer lloc del grup i la classificació per a la fase final de la Copa.

HANDBOL
L’HC Vallag organitza demà dissabte un triangular a partir de les 17 h al Pavelló Antonio García Robledo. L’objectiu de l’equip és començar a preparar la plantilla de la propera campanya a la Quarta Catalana. El triangular es jugara contra el Poblenou, de la Tercera Catalana, i el Cardedeu, amb jugadors del sènior A de la Primera Catalana i del B a la Tercera Catalana. El primer partit tindrà lloc a les 17 h entre Vallag i Poblenou; a les 18 h, s’enfrontaran Poblenou i Cardedeu; i a les 19 h, Vallag i Cardedeu.

BÀSQUET 
La Llagosta acollirà el darrer partit de Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes entre els dos primers classificats, el Global Basket UAB i el Joventut BCR. A més, hi haurà activitats per a infants. A les 11 h, es disputarà el partit entre el Global Basket UAB i el Joventut BCR; a les 12.30 h, es farà un escalfament per a nois i noies amb els jugadors i jugadores del Global Basket UAB i del Basketball Building Values; i a les 13 h, es disputarà un partit 4C4 inclusiu entre els equips Global Basket UAB i Basketball Building Values.

Publicitat

Publicitat

Més notícies