Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

La Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes es decidirà demà dissabte a la Llagosta

La Llagosta acollirà demà el partit de la Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes que decidirà qui és el campió del nivell 1 d’aquesta temporada 2017-2018. Els equips que lluitaran pel títol són els dos primers classificats, el Global Basket UAB i el Joventut BCR.

L’enfrontament es disputarà a partir de les 11 h al Complex Esportiu Municipal El Turó. Només una victòria separa a la taula els dos equips. El Global Basket UAB és primer amb set victòries, mentre que el Joventut BCR en té sis.

En acabar el partit, l’Ajuntament de la Llagosta, Global Basket UAB i del Basketball Building Values organitzaran tot un seguit d’activitats. A les 12.30 h, es farà un escalfament per a nois i noies al costat dels jugadors i jugadores del Global Basket UAB i del Basketball Building Values. Mitja hora més tard, es disputarà un partit 4C4 inclusiu entre els dos equips.

Publicitat

Publicitat

Més notícies