Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia jugarà la final de la Copa Catalunya

El Club Deportivo la Concòrdia es va classificar ahir a la nit per a la final de la Copa Catalunya sènior de futbol sala femení després de derrotar en la semifinal el Palau per 4 a 2. El partit es va jugar al Complex Esportiu Municipal El Turó amb una gran ambient a les graderies.

El Palau es va avançar al minut 10, però l’equip llagostenc va reaccionar molt bé i li va donar la volta al marcador amb dos gols al minut 14, un de Domi i un altre de Cris. Abans del descans, Domi va fer el 3 a 1.

A la segona part, el Palau es van llençar a l’atac i la Concòrdia es va defensar molt bé. Alba va sentenciar la semifinal en marcar el 4 a 1 al minut 36. El Palau només va tenir temps per fer un gol.

La Concòrdia jugarà per primera vegada la final de la Copa Catalunya. El seu rival serà l’actual campió, la Penya Esplugues, que ahir va derrotar en l’altra semifinal el Castelldefels per 0 a 6. Encara no se sap ni on ni quan es disputarà la final.

Publicitat

Publicitat

Més notícies