Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

L’AMERC ofereix un nou curs per a emprenedors, comerciants i empresaris

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), presidida en aquests moments per l’Ajuntament de la Llagosta, organitza un nou curs gratuït. En aquesta ocasió, el curs tractarà sobre costos, marges i beneficis. La formació està adreçada a persones emprenedores que ja tenen una idea de negoci o  que estan començant la seva activitat i a responsables d’empreses de recent creació que vulguin consolidar els seus coneixements.

El curs consta de dues sessions, que s’impartiran el 6 i el 13 de juny, de les 9.30 a les 13.30 h, a la Granja Soldevila de Santa Perpètua de Mogoda. El primer dia es parlarà sobre la part comercial i la segona sessió estarà dedicada a la part fiscal.

Tota la informació sobre aquest curs i tota la formació que fan els municipis de l’AMERC es pot trobar al seu web.

Publicitat

Publicitat

Més notícies