Diumenge, 03 desembre 2023
10.4 C
La Llagosta

El Viejas Glorias venç el primer partit de la Copa per incompareixença del rival

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte el primer partit de la Copa contra el Masnou per incompareixença del rival. El duel s’havia de disputar al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, però el conjunt rival no s’hi va presentar per falta d’efectius. D’aquesta manera, la Federació de Veterans Vallès-Maresme dona el partit per guanyat als llagostencs per 3 a 0.

El segon partit i darrer de la fase de grups de la Copa per a l’equip de la nostra localitat tindrà lloc dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h contra l’Atlètic Colomense. La classificació de la lligueta de grups està liderada pel Viejas Glorias amb tres punts, segon l’Atlètic Colomense, sense puntuar, i en tercer lloc, el Masnou. Si el Viejas Glorias guanya contra l’Atlètic Colomense, s’asseguraria el primer lloc del grup i la classificació per a la fase final de la Copa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies