Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta va participar al Rocío català

L’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta ha participat, un any més, a la Romería del Rocío a Catalunya. La celebració, organitzada per la FECAC, arribava a la seva 47a edició i es va portar a terme a Terrassa entre els dies 17 i 21 de maig.

Divendres, després d’una missa celebrada a l’Església de Sant Josep de la Llagosta, una cinquantena de membres de l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta es van dirigir a Terrassa i van fer el darrer tram del camí a peu, acompanyats per la Hermandad Los Varales de Santa Coloma de Gramenet. Al recinte del Rocío, l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta va disposar d’una caseta. El regidor de Cultura, Mariano García, va acompanyar també als membres de l’entitat llagostenca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies