Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Albert Caballero, setè a la mitja marató de l’Europeu màster d’atletisme

Albert Caballero, a la dreta, amb Antonio Godoy, novè a la mitja marató. Fotografia: Albert Caballero.

L’esportista llagostenc Albert Caballero va assolir el setè lloc a l’Europeu màster de mitja marató, que va tenir lloc el cap de setmana a Alacant. El corredor va registrar un temps d’1 hora, 14 minuts i 35 segons.

Caballero va participar en la categoria de més de 40 anys i va quedar-se a menys de 4 minuts del bronze individual del Campionat d’Europa. Pel que fa a la modalitat d’equip, Espanya va penjar-se l’or en la categoria de més de 40 anys, tot i que, per guanyar medalla en aquesta modalitat, Caballero havia de quedar entre els tres millors atletes espanyols. El llagostenc va ser el quart millor atleta espanyol. “Vaig quedar quart atleta espanyol i per això no vaig poder penjar-me l’or per equips; el tercer millor espanyol em va quedar a menys de 3 minuts, que és gairebé 1 km de diferència”, ha explicat un satisfet Albert Caballero.

Aquesta temporada, Caballero ha assolit dos setens llocs continentals, a la mitja marató màster i al cros màster.

Publicitat

Publicitat

Més notícies