Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol es queda sense l’ascens

El conjunt sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta tornarà a jugar la propera temporada a la Tercera Catalana. L’equip que entrena Marc Puig va perdre el cap de setmana passat el partit de tornada de l’eliminatòria d’ascens a la Segona Catalana a la pista del Rubí per 34 a 28. En el partit d’anada, disputat al Pavelló Antonio García Robledo, els llagostencs ja van caure per 24 a 29. Els de la nostra localitat van lluitar fins al final a Rubí però van ser superats per un rival que s’ha mostrat superior en l’eliminatòria. El Joventut Handbol ha fet una bona temporada i s’ha quedat a les portes de l’ascens.

D’altra banda, el sènior femení ha quedat eliminat en els quarts de final de la Copa Federació. Les llagostenques van estar a punt de remuntar l’eliminatòria contra el Llavaneres-Caldes d’Estrac. El cap de setmana, el conjunt de la Llagosta va guanyar per 23 a 27. Les seves rivals van passar a semifinals, perquè a la Llagosta havien aconseguit un resultat favorable de 18 a 23.

Publicitat

Publicitat

Més notícies