Diumenge, 16 juny 2024
18.6 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia perd i té molt complicat jugar el play-off d’ascens

El Club Deportivo la Concòrdia ha caigut aquesta tarda contra l’Hispànic de Torrent per 2 a 4 i s’ha complicat molt les seves opcions de classificar-se per disputar el play-off d’ascens. El partit ha estat molt disputat i les graderies han registrat una gran entrada, però les visitants han estat més contundents en atac i s’han emportat els tres punts vitals que hi havia en joc.

El Palau, que ha guanyat el seu partit contra l’Eixample, s’ha situat líder en solitari amb 62 punts. L’Hispànic de Torrent és ara segon amb 59 punts, mentre que la Concòrdia ocupa la tercera posició també amb 59 punts. Amb la derrota d’avui, les llagostenques perden la diferència de gols particular amb l’Hispànic. Els dos primers classificats disputaran el play-off d’ascens. El CD la Concòrdia és el que té més complicat dels tres jugar el play-off. Les de Javier Ruiz ja no depenen d’elles, ja que encara que guanyin el darrer partit a la pista del Xaloc d’Alacant no tindrien assegurada cap de les dues primeres posicions.

La Concòrdia necessita sumar en la darrera jornada un punt més que l’Hispànic de Torrent per assegurar, com a mínim, la segona posició. En el millor dels casos, les llagostenques podrien acabar guanyant la lliga, si la seva victòria anés acompanyada d’una derrota del Palau a Castelldefels i d’un empat o una derrota de l’Hispànic contra el Teldeportivo. En cas de triple empat final a la classificació, que passaria per una derrota del Palau i victòries de l’Hispànic i de la Concòrdia, les llagostenques serien segones i les de Torrent quedarien fora del play-off.

Independentment del que passi en la darrera jornada, la Concòrdia ha fet una gran temporada i avui ha tornat a demostrar que està entre els millors equips de la categoria. L’Hispànic ha estat un rival molt complicat, que, a més, ha tingut la sort de cara en moments puntuals en un partit que ha estat com una final.

Les visitants han marcat el 0 a 1 al minut 4 en una gran jugada d’atac. Dos minuts després, Sonia Blanco ha empatat després d’una bona recuperació de Sònia Ancosta i d’una gran assistència de Cris.

Els dos equips han disposat de moltes ocasions de gol i les dues porteres han estat molt encertades. Al minut 14, en un ràpid contracop, l’Hispànic s’ha tornat a avançar al marcador. Un minut després, Sonia Blanco ha enviat un xut al travesser. Ha estat poc abans del tercer gol de les visitants.

Abans del descans, Sonia Blanco ha estat a punt de marcar, però una defensa ha tret la pilota quan ja entrava amb la portera batuda.

La segona part ha començat amb una Concòrdia llançada en atac. Així, al minut 2, Sonia Blanco ha reduït les diferències. A falta de gairebé set minuts per al final, la Concòrdia ha arriscat i ha jugat amb portera-jugadora. Les llagostenques han estat molt a prop d’empatar, però no han tingut sort. Al minut 17, Alba ha xutat contra el pal i, poc després, ha estat Domi la que ha vist com un llançament s’estavellava contra el travesser. L’Hispànic ha sentenciat a falta d’un minut i 38 segons per al final després de recuperar una pilota i marcar a porteria buida.

Ara, caldrà estar atents al desenllaç de la lliga el proper cap de setmana. Abans, però, dimecres, la Concòrdia jugarà una de les semifinals de la Copa Catalunya contra el Palau.

Publicitat

Publicitat

Més notícies