Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Associació de donants de sang del Vallès Oriental celebrarà dissabte l’assemblea anual al Centre Cultural

El Centre Cultural acollirà l’assemblea de l’Associació de donants de sang del Vallès Oriental, que es fa anualment en un municipi diferent de la comarca. En aquest cas, la trobada tindrà lloc a la nostra localitat demà dissabte a partir de les 11.30 h.

L’assemblea tindrà com a punts destacats el balanç de comptes de l’any, s’explicaran les activitats realitzades, es donarà la benvinguda als nous delegats comarcals i un metge farà una xerrada. En total, hi participaran una cinquantena de persones, entre delegats i convidats.

L’Associació de donants de sang del Vallès Oriental és una organització formada per persones que col·laboren activament amb el Banc de Sang i Teixits de Catalunya. L’objectiu d’aquesta entitat és promoure la donació de sang i plasma fent-ne la divulgació necessària mitjançant conferències i reunions informatives, entre d’altres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies