Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Hispànic
El CD la Concòrdia, que rebrà demà dissabte la visita de l’Hispànic de Torrent, té la primera oportunitat de proclamar-se matemàticament campió, si guanya el seu partit i el Palau perd contra l’Eixample. L’enfrontament entre el CD la Concòrdia i l’Hispànic, corresponent a la penúltima jornada de lliga, tindrà lloc a les 18 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó. El primer classificat del grup i gairebé segur el segon jugaran el play-off d’ascens a la màxima categoria del futbol sala femení espanyol.

El CD la Concòrdia demana el suport de la ciutadania de la Llagosta per omplir demà dissabte el CEM El Turó i animar les jugadores a aconseguir una fita històrica per a l’esport de la nostra població

Fútbol Sala Unión Llagostense A – Alta Segarra
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ocupa el desè lloc de la Nacional Catalana amb 24 punts. El proper partit dels llagostencs serà demà dissabte contra l’Alta Segarra, que és el cuer amb deu punts. El duel es disputarà al CEM El Turó a les 16 h.

Fútbol Sala Unión Llagostense B – Begues
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense, que ocupa el penúltim lloc de la Primera Nacional amb 15 punts, rebrà diumenge el Begues, que és quart per la cua amb 20 punts. El duel es disputarà al CEM El Turó a les 12 h.

HANDBOL
Rubí – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta disputarà diumenge la tornada de la segona eliminatòria del play-off d’ascens. A l’anada, l’equip llagostenc va perdre 24 a 29. Per aconseguir l’ascens, el conjunt de la nostra localitat necessitarà remuntar l’eliminatòria contra el Rubí en el partit de tornada que tindrà lloc a la pista de l’equip del Vallès Occidental.

Llavaneres-Caldes d’Estrac – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va perdre l’anada dels quarts de final de la Copa Federació contra el Llavaneres-Caldes d’Estrac per 18 a 23. Per passar ronda, l’equip necessitarà capgirar l’eliminatòria diumenge en el partit de tornada.

FUTBOL
CD Viejas Glorias – El Masnou
El Viejas Glorias iniciarà demà dissabte la seva participació a la Copa de la Federació Vallès-Maresme. La primera fase es disputarà en format de lligueta d’una sola volta. El Viejas Glorias ha estat enquadrat amb el Masnou i l’Atlètic Colomense. El guanyador de la fase passarà a la semifinal. El primer partit tindrà lloc demà a les 17 hores contra el Masnou al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies