Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Aquest cap de setmana se celebra la Fira de Sant Ponç a la Llagosta

Una quarantena de parades d’artesania ompliran aquest cap de setmana el passeig de l’avinguda Onze de Setembre amb la Fira de Sant Ponç. Les parades estaran obertes des de les onze del matí fins a les nou del vespre demà dissabte i diumenge.

Durant les dues jornades de la Fira de Sant Ponç, la Llagosta serà testimoni de demostracions d’oficis antics, com ara la fabricació de cistells o fer el pa amb forn de llenya. A més, hi haurà parades amb productes d’alimentació, de plantes remeieres i de productes artesans.

La Fira de Sant Ponç de la Llagosta estarà animada per tot un seguit de propostes, com ara música i atraccions infantils. A la Fira, també instal·larà una parada l’entitat Animalets de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies