Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Álex Pacheco també guanya la Lliga Catalana cadet de futbol americà

El llagostenc Álex Pacheco també ha guanyat la Lliga Catalana cadet de futbol americà amb el Pioners de l’Hospitalet. La final va tenir lloc diumenge a l’Hospitalet i els locals van imposar-se per 35 a 25 el Barberà Rookies, que era l’anterior equip del llagostenc. Aquest és el segon títol que aixeca Pacheco, que fa unes setmanes també va guanyar la final júnior amb el Pioners de l’Hospitalet i també contra el Barberà Rookies.

A la final cadet, el Pioners de l’Hospitalet va marxar al descans amb el resultat a favor de 16 a 12. A la represa, el joc dels amfitrions va ser encara millor fins a la victòria final. El conjunt cadet suma ara la lliga després de guanyar la Copa durant el desembre de 2017.

Aquest mateix equip cadet del Pioners de l’Hospitalet, amb el llagostenc Álex Pacheco, disputarà la fase final espanyola a Alcossebre, a Castelló, del 25 al 27 de maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies