Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El Joventut Handbol masculí necessita capgirar l’eliminatòria a Rubí per fer l’ascens

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va perdre diumenge el primer d’anada de la segona i definitiva eliminatòria per l’ascens a la Segona Catalana. Els llagostencs van caure al Pavelló Antonio García Robledo contra el Rubí per 24 a 29.

Per aconseguir l’ascens, el conjunt de la nostra localitat necessitar remuntar l’eliminatòria contra el Rubí en el partit de tornada, que tindrà lloc diumenge a les 10.15 hores a la pista de l’equip del Vallès Occidental.

D’altra banda, l’equip sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta va perdre l’anada dels quarts de final de la Copa Federació contra el Llavaneres-Caldes d’Estrac per 18 a 23. Per passar ronda, l’equip necessitarà capgirar l’eliminatòria en el partit de tornada diumenge.

Publicitat

Publicitat

Més notícies