Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

L’AE Karate-Judo suma 24 medalles en el Campionat de Catalunya benjamí i aleví

L’AE Karate-Judo la Llagosta va guanyar 24 medalles en el Campionat de Catalunya benjamí i aleví, que va tenir lloc dissabte al CEM El Turó. La competició va  comptar amb la participació de prop de 400 infants i va ser organitzada per l’AE Karate-Judo la Llagosta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Judo i de l’Ajuntament de la Llagosta.

Del club llagostenc, van prendre part un total de 40 infants, 15 en alevins i 25 en benjamins. L’entitat de la nostra localitat va sumar 24 medalles: dos ors, vuit plates i 14 bronzes. “Estem molt satisfets del nivell ofert pels infants del club, però, sobretot, molt contents perquè, independentment del resultat, reien en acabar el campionat i això vol dir que s’ho van passar bé”, explica un dels organitzadors, Juan Carlos Cerrudo. En aquest sentit, també s’ha pronunciat Sergi Pons, també organitzador del campionat de català: “ha estat un treball intens, però, des de la Federació Catalana, ens han felicitat perquè tot va sortir bé; estem molt satisfets”.

La prova celebrada a la Llagosta va tancar el període de campionats catalans de la temporada 2017-2018.

Publicitat

Publicitat

Més notícies