Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

La Colla Gegantera, satisfeta amb la seva presència al Campionat de Fórmula 1

Unes cinquanta persones van acompanyar diumenge als gegants de la Llagosta al Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, que es va disputar al Circuit de Barcelona-Catalunya. La Colla Gegantera de la nostra localitat va ser una de les 25 que van animar la zona del Family Village durant el dia de la cursa.

La pluja, que va caure cap a les onze del matí, no va impedir la participació de la Colla Gegantera de la Llagosta als actes. Pablo Martín, cap de la Colla Gegantera de la Llagosta, s’ha mostrat molt satisfet amb el desenvolupament de les activitats durant el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1. Martín considera que “va ser una experiència molt divertida, un espectacle increïble”.

El Josepet, la Blanqueta, la Torradeta, la Mariona i el Llago van estar tot el matí a l’espai que va estrenar el Circuit adreçat a l’animació infantil i familiar. El Family Village va acollir durant tot el matí actuacions musicals, tallers, piscines de boles i altres propostes, com la presència de diferents grups de castellers i de gegants d’arreu de Catalunya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies