Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias queda segon classificat del grup Sud de la Segona Divisió

El CD Viejas Glorias ha acabat la temporada en segona posició. El Mataronesa va guanyar el seu partit diumenge contra l’Atlètic Colomense per 5 a 2 i va proclamar-se campió del grup Sud de la Segona Divisió de veterans amb 79 punts.

El conjunt llagostenc ha estat segon amb els mateixos punts que el campió, però amb la diferència de gols particular perduda entre els dos equips. El Viejas Glorias no va disputar el partit del cap de setmana, perquè el Real Coloma no disposava de jugadors suficients i la Federació de Veterans Vallès-Maresme va donar el partit guanyat als llagostencs per 0 a 3.

El Viejas Glorias acaba en segona posició amb un balanç de 25 victòries, quatre empats i una derrota. A més, ha estat l’equip menys golejat del grup amb 26 gols. Tot plegat, ja fa jornades que el conjunt de la nostra localitat havia aconseguit l’ascens a la Primera Divisió.

El proper repte dels llagostencs serà la Copa de la Federació Vallès-Maresme. La primera fase es disputarà en format de lligueta d’una sola volta. El Viejas Glorias ha estat enquadrat amb el Masnou i l’Atlètic Colomense. El guanyador de la fase passarà a la semifinal. El primer partit tindrà lloc dissabte a les 17 hores contra el Masnou al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

Publicitat

Publicitat

Més notícies