Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia goleja l’Esparreguera abans del partit decisiu contra l’Hispànic

El Club Deportivo la Concòrdia va guanyar el cap de setmana passat per 0 a 11 a la pista del cuer, l’Esparreguera. De la jornada, destaca la derrota a casa de l’Hispànic de Torrent. Així, a falta de dos partits per acabar la fase regular, la Concòrdia és el líder del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 59 punts, empatada amb el Palau i amb tres punts més que l’Hispànic. Les llagostenques tenen guanyat el goal-average particular al Palau.

Dissabte, les de Javier Ruiz rebran la visita de l’Hispànic i tenen la primera oportunitat de proclamar-se matemàticament campiones, si guanyen el seu partit i el Palau perd contra l’Eixample. L’enfrontament entre el CD la Concòrdia i l’Hispànic tindrà lloc a les 18 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó. El primer classificat del grup i gairebé segur el segon jugaran el play-off d’ascens a la màxima categoria del futbol sala femení espanyol.

El CD la Concòrdia demana el suport de la ciutadania de la Llagosta per omplir dissabte el CEM El Turó i animar les jugadores a aconseguir una fita històrica per a l’esport de la nostra població.

Publicitat

Publicitat

Més notícies