Divendres, 26 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El llagostenc Marc Ruiz, escollit nou secretari d’organització de les JSC al Vallès Oriental

Les Joventuts Socialistes de Catalunya (JSC) al Vallès Oriental han reescollit Imanol Martín com a primer secretari al 5è Congrés de Federació celebrat aquest matí a la Llagosta. Els assistents al Congrés també han escollit el llagostenc Marc Ruiz com a nou secretari d’Organització.

Els joves socialistes vallesans han fixat els reptes i els objectius polítics per als propers anys. El primer secretari de la formació, Imanol Martín, ha indicat durant la cloenda del Congrés que “cal lluitar poble a poble, ciutat a ciutat per estendre la presència de les Joventuts Socialistes”. Martín ha demanat “als joves socialistes que ens deixen per formar part del PSC que no oblidin d’on vénen”.

Durant la cloenda, també ha intervingut el primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez, que ha destacat el pes de les Joventuts Socialistes del Vallès Oriental i ha posat com a exemple al primer secretari de les JSC, Arnau Ramírez, o a l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra. El màxim mandatari del PSC a la nostra comarca ha indicat que “les JSC són necessàries i importants i cal potenciar-les i portar-les al màxim”. A més, ha fet una crida a potenciar “l’activisme social, sindical, feminista,…, i la lluita contra unes desigualtats cada vegada més creixents, que tant independentistes com nacionalistes espanyols han deixat de banda”.

Sierra, adreçant-se al Congrés.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, s’ha encarregat d’inaugurar el Congrés de les JSC a la comarca. Sierra, a més d’agrair que la formació hagi escollit la Llagosta per celebrar el seu Congrés, s’ha mostrat content de veure “joves que treballen per al joves” i els ha encoratjat dient: “heu de lluitar pel que creieu just, encara que sigui davant dels alcaldes del vostre mateix color polític”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies