Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Esparreguera – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia ocupa el tercer lloc de la Segona Divisió espanyola amb 56 punts, els mateixos que tenen el primer classificat, el Palau, i el segon, el Futsal Hispànic de Torrent. Falten tres jornades per acabar el campionat. La Concòrdia visitarà demà dissabte la pista de l’Esparreguera, que és l’últim classificat amb set punts.

Montsant Sala5 – Fútbol Sala Unión Llagostense A
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ocupa el novè lloc de la Nacional Catalana amb 24 punts. Els llagostencs visiten diumenge el Montsant Sala 5, que és antepenúltim amb 13 punts.

Bigues i Riells – Fútbol Sala Unión Llagostense B
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense, que ocupa el dotzè lloc de la Primera Nacional amb 15 punts, jugarà demà dissabte a la pista del Bigues i Riells, que és tercer amb 40 punts.

HANDBOL
Joventut Handbol masculí – Rubí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta disputarà diumenge a les 19 hores l’anada de la segona eliminatòria del play-off d’ascens al Pavelló Antonio García Robledo. El guanyador d’aquesta eliminatòria, a doble partit, assolirà l’ascens a la Segona Catalana. El sènior masculí i el Rubí ja es coneixen de la fase regular de la Tercera Catalana. El Rubí va acabar en el quart lloc amb 34 punts, cinc més que els de la nostra localitat. En la primera volta, de la fase regular, el Rubí va guanyar el Joventut Handbol per 33 a 27; mentre que, a la segona volta, els llagostencs van vèncer per 32 a 20.

Joventut Handbol femení – Llavaneres-Caldes d’Estrac
El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta disputarà l’anada dels quarts de final de la Copa Federació contra el Llavaneres-Caldes d’Estrac. El partit d’anada tindrà lloc demà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.30 h.

FUTBOL
CD Viejas Glorias 
El Viejas Glorias depèn d’un empat o derrota del Mataronesa per ser campió del grup Sud de la Segona Divisió de veterans en l’última jornada. El conjunt llagostenc no disputarà cap partit perquè el seu rival, el Real Coloma, ha comunicat que no jugarà el duel i la Federació Veterans Vallès-Maresme ha donat per vençut el partit per als llagostencs. El Viejas Glorias suma 79 punts, tres més que el Mataronesa, segon amb 76 punts. El conjunt maresmenc rebrà diumenge en l’últim partit de la lliga l’Atlètic Colomense, que ocupa el novè lloc amb 30 punts. En cas de guanyar, el Mataronesa es faria amb el títol de lliga amb els mateixos punts que el Viejas Glorias, perquè té guanyada la diferència particular de gols entre els dos conjunts.

JUDO
Campionat de Catalunya de judo benjamí i aleví
L’AE Karate-Judo la Llagosta celebrarà demà dissabte el Campionat de Catalunya benjamí i aleví de judo al CEM El Turó.

 

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies