Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Casa de Andalucía celebra la segona preliminar del Concurs de Cante Jondo i la Cruz de Mayo

L’antic Centre Cultural del carrer de la Florida acollirà demà la segona preliminar del 35è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, organitzat per la Casa de Andalucía. A partir de les 19 h, actuaran els cantaors Xavi Rueda, Edgar Rodero, Rafael Fernández, Ismael Cabrera, Toni Rodríguez i Rafa Bueno. El guitarrista oficial del certamen és David Jiménez.

El certamen està dedicat a Antonio Peña, cantaor de l’Hospitalet de Llobregat que ha guanyat en més d’una ocasió el concurs llagostenc. Dissabte passat, va tenir lloc la primera preliminar amb una molt bona acollida per part del públic.

Cruz de Mayo
D’altra banda, diumenge, la Casa de Andalucía celebrarà la Cruz de Mayo. Aquest any, l’entitat prepararà un potaje rociero, que es repartirà a partir de les 14 h. El dinar és gratuït per a les persones sòcies de la Casa de Andalucía i, per a la resta, té un preu de cinc euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies