Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

El CEM El Turó acollirà dissabte el Campionat de Catalunya de judo benjamí i aleví

L’AE Karate-Judo la Llagosta celebrarà demà dissabte el Campionat de Catalunya benjamí i aleví de judo, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Judo i l’Ajuntament de la Llagosta. El Campionat català tindrà lloc al llarg del dia a la pista del CEM El Turó, que acollirà prop de 420 infants entre totes dues categories.

La jornada començarà a partir de les 9.30 h amb els benjamins fins al migdia; i, a partir de les 16 h, es reprendrà la competició amb els alevins. Al català de judo, participaran equips d’arreu de Catalunya del més alt nivell de competició. Per banda del club de la nostra localitat, participaran una trentena d’infants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies