Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Els gegants de la Llagosta animaran el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1

Els gegants de la Llagosta estaran presents diumenge al Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 que es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya. La Colla Gegantera de la nostra localitat serà una de les 25 que animaran la zona Family Village el dia de la cursa.

El Josepet, la Blanqueta, la Torradeta, la Mariona i el Llago estaran tot el matí a l’espai que estrena el Circuit adreçat a l’animació infantil i familiar. El Family Village tindrà música, tallers, piscines de boles i altres propostes, com els castellers i els gegants, que acabaran amb una invasió de pista.

Més de 50 membres de la Colla Gegantera de la Llagosta s’encarregaran de portar els cinc gegants i animar els seus balls. L’entitat va respondre a la crida de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya per participar en aquesta jornada al Circuit de Barcelona–Catalunya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies