Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

El Viejas Glorias serà campió de lliga si el Mataronesa empata o perd en l’última jornada

El Viejas Glorias depèn d’un empat o derrota del Mataronesa per ser campió del grup Sud de la Segona Divisió de veterans en l’última jornada. El conjunt llagostenc s’ha situat líder provisional després de guanyar dissabte contra la Molletense per 5 a 0 i que la Federació Veterans Vallès-Maresme hagi donat per vençut l’últim partit que havia de disputar el cap de setmana contra el Real Coloma, que ha comunicat que no podrà jugar el duel.

El Viejas Glorias suma 79 punts, tres més que el Mataronesa, segon amb 76 punts. El conjunt maresmenc rebrà diumenge en l’últim partit de la lliga l’Atlètic Colomense, que ocupa el novè lloc amb 30 punts. En cas de guanyar, el Mataronesa es faria amb el títol de lliga amb els mateixos punts que el Viejas Glorias perquè té guanyada la diferència particular de gols entre els dos conjunts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies