Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

Més d’una trentena d’infants participen en la jornada de tecnificació de Paco Sedano a la Llagosta

Més d’una trentena d’infants han participat aquesta tarda a la sessió de tecnificació que ha impartit al CEM El Turó el jugador de futbol sala professional del FC Barcelona Paco Sedano. L’activitat, que ha organitzat l’Escola Paco Sedano, ha comptat amb la col·laboració del Fútbol Sala Unión Llagostense, l’Ajuntament de la Llagosta, l’AMPA de l’Escola Les Planes i el CMEELL.

De la trentena de participants, hi havia una vintena de la Llagosta i la resta eren d’altres localitats, com ara Sant Fost o Badalona. La jornada ha tractat sobre diversos exercicis per millorar els coneixements tècnics i tàctics del porter. En aquest sentit, els monitors de l’Escola Paco Sedano han preparat fins a quatre estacions d’exercicis on s’han fet moviments de precisió, agilitat i coordinació.

Paco Sedano ha tingut que marxar abans de l’acabament de la jornada perquè havia d’assistir a un acte del FC Barcelona com a jugador de la secció de futbol sala que va guanyar el cap de setmana la Copa del Rei. Abans de marxar, l’esportista internacional s’ha fotografiat amb els infants i ha rebut una samarreta del FS Unión Llagostense i una placa amb el nom de les entitats participants de la nostra localitat, el Fútbol Sala Unión Llagostense, l’Ajuntament de la Llagosta, l’AMPA de l’Escola Les Planes i el CMEELL.

Els monitors de l’Escola Paco Sedano han acabat la sessió. Els infants participants han rebut una samarreta commemorativa i un diploma de la jornada de tecnificació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies