Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Se suspèn a la mitja part l’últim partit de la temporada del CE la Llagosta

L’últim partit oficial de la temporada del primer equip del CE la Llagosta es va suspendre diumenge al camp del Sentmenat. El duel va arribar al descans amb un resultat favorable a la Llagosta, que guanyava per 1 a 2 amb gols de Carlos Mesa i Rubén Flores. Tot i això, l’equip local va decidir no disputar la segona part per falta d’efectius i discrepàncies entre els seus propis jugadors.

La Llagosta està a l’espera de rebre els tres punts de l’últim partit de la temporada, que va ser al camp del cuer. La Llagosta, sense la resolució de la Federació Catalana de Futbol (FCF), ocupa el desè lloc del grup 6 de la Quarta Catalana amb 26 punts. En cas que la FCF donés el partit per guanyat a la Llagosta, l’equip d’Elifaz García acabaria la campanya com a vuitè classificat amb 29 punts.

D’altra banda, Elifaz García ha comunicat la seva decisió de no continuar la propera temporada com a tècnic del primer equip del CE la Llagosta, tot i que no ha tancat la porta a una possible renovació. “Mai és pot dir mai, però, hores d’ara, no continuaré. Quan acabi la temporada, veurem què passa”, admet el tècnic. L’entrenador manté la seva vinculació amb el club fins al juny perquè compagina la faceta d’entrenador del primer equip amb la de coordinador de futbol 11 i encara hi ha competicions en joc.

Publicitat

Publicitat

Més notícies