Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

S’inicia una nova campanya Anar a la deixalleria té premi

El Consorci de Residus del Vallès Oriental organitza la cinquena campanya Anar a la deixalleria té premi. El Consorci realitzarà un nou sorteig de premis per als usuaris de les deixalleries comarcals, entre elles, la de la Llagosta. La campanya vol promoure l’ús d’aquestes instal·lacions i augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.

Des d’avui i fins al 31 de maig, totes les persones que facin ús de les deixalleries comarcals podran participar-hi, tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents. Cada entrada a la deixalleria dona dret a una butlleta de participació en el sorteig, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

El primer premi són dues entrades per al Gran Premi de Catalunya de MotoGP 2018 i el segon, un val per valor de 100 euros a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

Al sorteig poden participar totes les persones majors de 18 anys que facin ús de la deixalleria els dies de la campanya i que reuneixin les condicions que s’especifiquen en les bases. En total, s’instal·laran 26 urnes, una per deixalleria.

Publicitat

Publicitat

Més notícies