Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol es jugarà l’ascens contra el Rubí

El conjunt sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta es jugarà l’ascens a la Segona Catalana contra el Rubí. Els llagostencs van perdre el cap de setmana passat el partit de tornada de la primera eliminatòria a la pista del Sant Just (26-21), però van fer valer els nou gols d’avantatge que van aconseguir a la nostra localitat. Ara, jugaran una altra eliminatòria a doble partit contra el Rubí, que ha deixat fora el Vendrell. Qui guanyi pujarà a la Segona Catalana.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol va perdre el cap de setmana per 24 a 25 contra el Sant Cugat en la darrera jornada de la fase de grups de la Copa i passa als quarts de final com a quart classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies