Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia guanya el Vallirana (3-0) i segueix en la lluita pel títol

El CD la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda el Vallirana per 3 a 0. El partit ha estat força disputat, però les llagostenques han estat més encertades de cara a gol que les visitants i també han realitzat una gran feina en defensa.

Cris ha fet l’1 a 0 i Villa, el 2 a 0, durant la primera part. Els dos equips han tingut alguna ocasió més durant els primers vint minuts, però, al descans, s’ha arribat amb aquest resultat de 2 a 0. Onze segons abans del final de la primera part, Alba ha xutat i la portera del Vallirana ha evitat el gol.

A la segona part, ha continuat la igualtat. La Concòrdia s’ha defensat molt bé i ha buscat la sentència a la contra. Al minut 4, el Vallirana ha estat a punt de marcar. Al minut 9, Villa ha xutat amb força i Domi no ha pogut aprofitar el rebuig de la portera.

Sònia Ancosta i Alba, que ha enviat un xut al travesser, han estat a punt de marcar. El 3 a 0 ha arribat al minut 18 i l’ha fet Alba després d’una recuperació en defensa. A falta de tres partits per acabar la lliga, la Concòrdia es manté a la part més alta de la classificació.

La propera jornada, les llagostenques jugaran a la pista de l’Esparreguera.

Publicitat

Publicitat

Més notícies