Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament repinta diversos passos de vianants amb pintura antilliscant

 

Avui, ha començat el repintat d’alguns passos de vianants de la nostra localitat. Concretament, els situats als carrers de Santa Teresa i de Sant Miquel i a les cruïlles d’aquests amb els carrers d’Anselm Clavé, Brutau i Sant Miquel.

En els propers dies també s’actuarà a quatre passos de vianants del passeig de Joan Miró i la zona d’aparcament del carrer de la Riera Seca, a l’alçada del Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert i del Pavelló Antonio García Robledo.

La pintura utilitzada per als passos de vianants és antilliscant. A més, es tracta d’una pintura que té una major durabilitat que la que s’aplica habitualment amb compressor. El pressupost d’aquesta actuació és de 2.968,75 euros.

Publicitat

Publicitat

Més notícies