Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Vallirana
El CD la Concòrdia ocupa el segon lloc de la Segona Divisió espanyola amb 53 punts, els mateixos que té el primer classificat, el Palau, i el tercer, el Futsal Hispànic de Torrent. La lliga està del tot ajustada quan falten quatre jornades per acabar el campionat. La Concòrdia rebrà demà dissabte a les 17 hores al CEM El Turó el Vallirana, que és novè amb 19 punts.

Fútbol Sala Unión Llagostense A descansa
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense té jornada de descans.

Montgat – Fútbol Sala Unión Llagostense B
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense, que ocupa el dotzè lloc de la Primera Nacional amb 15 punts, jugarà demà dissabte un partit ajornat a la pista del Montgat, que és sisè amb 32 punts.

HANDBOL
HC Vallag – Garbí B Palafrugell
L’Handbol Club Vallag necessita remuntar l’eliminatòria de correcció de la Tercera Catalana contra el Garbí B Palafrugell en el partit de tornada després de perdre l’anada per 28 a 18. El segon partit d’aquesta eliminatòria tindrà lloc diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 13 h.

Sant Just – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta disputarà diumenge la tornada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens després de guanyar l’anada contra el Sant Just per 31 a 22. Si superen el Sant Just, els llagostencs s’enfrontaran al guanyador de l’eliminatòria entre el Rubí i el Vendrell per obtenir l’única plaça d’ascens a la Segona Catalana que hi ha en joc.

Joventut Handbol femení – Montbui
El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta disputarà l’últim partit de la fase regular de la Copa Federació, grup A, contra el Montbui, que és líder amb dotze punts. El partit tindrà lloc demà dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 18 h. Les llagostenques són penúltimes amb cinc punts i ja estan classificades per a la fase final del campionat.

FUTBOL
Sentmenat – CE la Llagosta
El CE la Llagosta disputarà l’últim partit oficial de la temporada diumenge al camp del Sentmenat, que és el cuer del grup 6 de la Quarta Catalana. Els llagostencs ocupen el novè lloc amb 26 punts.

CD Viejas Glorias – Molletense
El Viejas Glorias és el segon classificat del grup Sud de la Segona Divisió de veterans amb 73 punts, els mateixos que té el primer classificat, el Mataronesa, que té la diferència de gols particular guanyada. El proper partit del Viejas Glorias serà demà dissabte a les 17 h i suposarà l’últim del campionat com a local i ho farà contra la Molletense, que és onzena amb 29 punts.

Patinatge artístic
El Club Patí la Llagosta participarà demà dissabte en el primer Trofeu de Primavera organitzat pel CP Sant Fost de Campsentelles. Un total de 21 esportistes del club llagostenc prendran part en aquesta competició en diverses categories.

JUDO
Paula Bienvenido, de l’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta, participarà dissabte en el Campionat d’Espanya de judo cadet. La llagostenca competeix en menys de 63 kilos. L’estatal té lloc a Talavera de la Reina, a Toledo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies