Dijous, 23 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La 35a edició del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta comença demà dissabte

Demà, a les 19 h, començarà la 35à edició del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El certamen està dedicat aquest any a Antonio Peña, cantaor de l’Hospitalet de Llobregat, que ha guanyat en diverses ocasions el concurs llagostenc. La primera preliminar tindrà lloc a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida i comptarà amb la participació de David Barco, Blas Maqueda, Antonio Malagueño, Antonio Ramírez, Fran Atoche i José Antonio Escribano.

Un total de 25 cantaors prendran part aquest any al certamen organitzat per la Casa de Andalucía de la Llagosta. L’entitat ha incrementat la quantitat del primer premi, que passa de 1.000 a 1.200 euros. La resta de premis es mantenen igual que l’any passat: 600 euros per al segon, 400 per al tercer i 200 euros per al quart i el cinquè classificats.

Les properes preliminars del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta també es desenvoluparan a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida i tindran lloc el 12 i el 26 de maig i el 2 de juny. Tot i això, els responsables de l’entitat estan estudiant passar les actuacions del 26 de maig al diumenge 27 al matí, ja que coincideixen amb el final de la Lliga de Campions de futbol.

La final i el lliurament de premis es farà el dia 9 de juny al Centre Cultural de la Llagosta, que es troba a la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. El dissabte 19 de maig, la Casa de Andalucía farà una pausa, ja que coincideix amb la celebració del Rocío.

Publicitat

Publicitat

Més notícies