Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Ja està obert el període d’inscripció als nous cursos de català per a adults

L’Oficina de Català de la Llagosta ha iniciat el període d’inscripció per als diferents cursos presencials i a distància per a adults que es faran entre els mesos de maig i juliol. Les inscripcions es poden fer fins al 16 de maig.

Les persones interessades han de passar per la seu de l’Oficina, situada a la planta baixa de l’Edifici administratiu municipal, al passeig del Pintor Sert. L’horari és dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 13 h. També hi ha l’opció d’adreçar-se a Can Pelegrí en horari de tarda, de dilluns a dijous, de 17.30 a 18.30 h.

A l’Oficina de Català es poden matricular tant per fer els cursos que s’impartiran a la Llagosta, el de Suficiència 3 i el Bàsic 3, com als que s’ofereixen a d’altres poblacions de la nostra comarca. Tota la informació sobre els cursos es pot trobar al web del Consorci per a la Normalització Lingüística, www.cpnl.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies