Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

El CD Viejas Glorias guanya l’Atlètic Ciutadella i pressiona per la lliga

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dimarts l’Atlètic Ciutadella per 2 a 3 i se situa segon classificat del grup Sud de la Segona Divisió de veterans amb 73 punts, els mateixos que té el primer classificat, el Mataronesa, que té la diferència de gols particular guanyada. Tan sols dues jornades per acabar el campionat.

El Viejas Glogrias va guanyar contra el Ciutadella en un partit que estava ajornat. El compromís s’havia de disputar al camp de l’equip de Santa Coloma de Gramenet, però, per indisponibilitat, finalment es va jugar al Camp de Futbol Municipal Joan Gelabert. El duel va ser igualat i la Ciutadella, equip de la zona baixa, va marcar primer, tot i que, abans del descans, Raúl va fer l’empat. A la represa, Cristian López va aconseguir l’1 a 2, tot i que el Ciutadella va empatar poc després. Al temps afegit, Álex va fer la sentència amb el 2 a 3 definitiu.

El proper partit del Viejas Glorias serà dissabte a les 17 h i suposarà l’últim del campionat com a local i ho farà contra la Molletense, que és onzena amb 29 punts. La Mataronesa visitarà l’Icart, que és penúltim amb 20 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies