Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia es classifica per a les semifinals de la Copa Catalunya

El Club Deportivo la Concòrdia s’ha classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya sènior femení de futbol sala després de guanyar ahir a la nit l’Eixample per 3 a 2 en l’eliminatòria a partit únic dels quarts de final. El partit, jugat al Complex Esportiu Municipal El Turó, va ser molt disputat i les llagostenques van haver de remuntar un marcador en contra de 0 a 2.

Les visitants es van avançar al minut 18. El 0 a 2 va arribar al començament de la segona part. Alba va marcar l’1 a 2 al minut 32 i Domi va empatar tres minuts després. Sonia Blanco va fer el gol de la victòria a falta de dos minuts per al final del partit. La Concòrdia jugarà les semifinals contra el Palau. Aquests dos conjunts i l’Hispànic de Torrent encapçalen la classificació al grup 2 de la Segona Divisió espanyola.

Publicitat

Publicitat

Més notícies