Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

Álex Pacheco guanya la Lliga Catalana júnior de futbol americà amb el Pioners de l’Hospitalet

El llagostenc Álex Pacheco ha guanyat la Lliga Catalana júnior de futbol americà amb el Pioners de l’Hospitalet. La final va tenir lloc dissabte a Barberà del Vallès i el Pioners de l’Hospitalet va imposar-se precisament contra el Barberà Rookies per 32 a 33.

El conjunt en el qual milita el llagostenc va protagonitzar una remuntada en la final. Al descans, el Barberà Rookies guanyava 19 a 7. A la represa, al tercer quart, continuava la victòria del conjunt de Barberà del Vallès (26-14). El Pioners de l’Hospitalet va capgirar el marcador quan faltaven poc més d’un minut per finalitzar el partit.

Álex Pacheco, que té 15 anys, ha jugat al llarg d’aquesta temporada amb l’equip júnior del Pionersde l’Hospitalet, tot i encara és d’edat cadet. Precisament, el proper 12 de maig, disputarà la final cadet de la Lliga Catalana de futbol americà amb el Pioners de l’Hospitalet, que també tindrà com a rival el Barberà Rookies.

Publicitat

Publicitat

Més notícies