Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

El 08centvint del mes de maig ja és al carrer

Ja ha començat la distribució del 08centvint del mes de maig. La principal notícia de la portada és que l’Ajuntament ha obtingut el Segell Infoparticipa, que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona, a la qualitat i a la transparència de la comunicació pública local. També s’explica que l’Ajuntament contractarà quatre persones aturades en un nou pla d’ocupació i que, dissabte, comença la 35a edició del Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta. El 08centvint del mes de maig també recull, entre d’altres, una informació sobre com va anar la jornada de Sant Jordi a la Llagosta, una entrevista amb la directora de l’Escola de dansa La Room, Meri Fabregat, i una notícia sobre la gran temporada que està fent el Club Deportivo la Concòrdia, que està lluitant per aconseguir el títol de lliga a la Segona Divisió espanyola de futbol sala femení.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies