Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Nanocosmos Teatre surt satisfet de l’estrena d’Spot el cap de setmana passat al Centre Cultural

La directora de Nanocosmos Teatre, Carme Vilar, s’ha mostrat molt satisfeta amb les representacions que el grup llagostenc va fer el cap de setmana passat de l’obra Spot. La companyia va mig omplir el Centre Cultural els dos dies que va sortir a escena, dissabte i diumenge, una entrada bastant considerable, si es té en compte que coincidia amb el pont del Primer de Maig.

Segons Vilar, el públic va sortir del Centre Cultural amb una molt bona sensació, “hi ha gent que ens comentava que se li va fer curta l’obra”. Nanocosmos porta des del mes de setembre treballant en Spot, una obra de Carles Alberola i Roberto García, adaptada per la mateixa Carme Vilar. El grup de la nostra localitat vol proposar tornar a representar-la al mes de setembre. “Són molts mesos assajant per fer només un parell de representacions”, ha comentat Vilar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies