Dilluns, 02 octubre 2023
20.4 C
La Llagosta

El Club Petanca la Llagosta femení disputarà el Campionat d’Espanya

L’equip femení del Club Petanca la Llagosta s’ha classificat per disputar el Campionat d’Espanya de tripletes, que tindrà lloc a Santa Susanna del 25 al 27 de maig. El conjunt llagostenc, que va ser creat fa unes setmanes, està format per Tina Raya, Sandra Torres, Cinthia Raval i Raquel Corral.

L’equip llagostenc va aconseguir la classificació per a l’Estatal després de guanyar la fase prèvia del sector català superant les dues primeres jornades i quedant campió de la fase final a les pistes de petanca Magòria de Barcelona. “La primera jornada vam aconseguir guanyar quatre partides; a la segona, van ser dues i a la fase final, vam ser millors”, admet la capitana i membre de l’equip, Tina Raya, que està molt il·lusionada amb la possibilitat de disputarel Campionat d’Espanya a Santa Susanna.

El projecte de la secció femenina del Club Petanca la Llagosta tindrà continuïtat la temporada 2018-2019, perquè l’entitat inscriurà a l’equip a la Quarta Catalana amb l’objectiu de pujar de categoria.

Publicitat

Publicitat

Més notícies