Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El Joventut Handbol treu una renda de nou gols en el primer partit contra el Sant Just

El conjunt sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta va guanyar diumenge per 31 a 22 el Sant Just en el partit d’anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens a la Segona Catalana. El cap de setmana, els llagostencs jugaran a Sant Just el partit de tornada. Si superen el Sant Just, els llagostencs s’enfrontaran al guanyador de l’eliminatòria entre el Rubí i el Vendrell per obtenir l’única plaça d’ascens a la Segona Catalana que hi ha en joc. El Rubí va guanyar l’anada al Vendrell per un clar 17 a 28.

En handbol base, Carla Canalejas es va proclamar el cap de setmana passat subcampio­na de Catalunya cadet amb el seu equip, el Sant Vicenç dels Horts. En aquesta mateixa competició, una altra llagostenca, Yaiza Rubio, va ser quarta amb la Salle Montcada. En la categoria cadet masculina, un altre esportista de la nostra localitat, Sergio Hernández, va ser segon amb el Balonmano Granollers. Els tres joves disputaran properament els sectors del Campionat d’Espanya amb l’objectiu de classificar-se per aconseguir el títol.

Publicitat

Publicitat

Més notícies