Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia guanya a Castelldefels (2-3) i atrapa al líder

El Club Deportivo la Concòrdia ha atrapat al líder, el Palau, després de guanyar la jornada passada a Castelldefels (2-3) i de la derrota de les de la localitat veïna a Castelló. Quan només falten quatre jornades per acabar la competició, l’emoció és màxima i tot està per decidir a la part alta de la classificació. El Palau, la Concòrdia i l’Hispànic de Torrent estan empatats al capdavant de la classificació amb 53 punts.

El campió i gairebé segur el subcampió del grup lluitaran després per pujar a la màxima categoria del futbol sala espanyol. Les llagostenques han guanyat els darrers vuit partits que han disputat i depenen d’elles mateixes per ser campiones. El proper cap de setmana, rebran la visita del Vallirana, que és novè amb 19 punts. Després jugaran a la pista del cuer, l’Esparreguera. En la penúltima jornada, rebran la visita de l’Hispànic de Torrent, en un partit que pot ser decisiu per decidir el títol, i tancaran la lliga a Alacant contra un equip que ara és el sisè classificat.

El cap de setmana passat, la Concòrdia va guanyar per 2 a 3 a la pista del Castelldefels un partit que perdia al minut 13 per 2 a 0. Al minut 15, les de la nostra localitat van fer l’1 a 2 i, al minut 17, van empatar. Poc segons abans del descans, Sonia Blanco va fer el tercer gol de les visitants. A la segona part, el marcador no es va moure.

Dimecres, la Concòrdia jugarà contra l’Eixample l’eliminatòria dels quarts de final de la Copa a partit únic. L’enfrontament tindrà lloc al CEM El Turó a partir de les 21.45 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies