Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Castelldefels – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia ocupa el segon lloc de la Segona Divisió espanyola amb 50 punts, els mateixos que el tercer classificat, el Futsal Hispànic de Torrent, i a tres del líder, el Palau. Diumenge, la Concòrdia visita la pista del Castelldefels, que ocupa el sisè lloc amb 36 punts.

Fútbol Sala Unión Llagostense A descansa
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense té jornada de descans, perquè el Porqueres s’ha retirat de la competició.

Fútbol Sala Unión Llagostense B – Les Botigues de Sitges
El sènior B del Fútbol Sala Unión Llagostense, que ocupa el dotzè lloc de la Primera Nacional amb 12 punts, rebrà demà dissabte les Botigues de Sitges, que ocupa el vuitè lloc amb 21 punts. El duel tindrà lloc al CEM El Turó a les 19 h.

HANDBOL
Garbí B Palafrugell – HC Vallag
L’Handbol Club Vallag disputarà una eliminatòria de correcció contra el quart classificat per la cua del grup B de la Tercera Catalana, el Garbí B de Palafrugell. El perdedor d’aquesta fase quedarà com el pitjor setè classificat dels dos grups de la Tercera Catalana i el guanyador, el vuitè pitjor. L’anada de l’eliminatòria es disputarà a la pista gironina demà dissabte.

Joventut Handbol masculí – Sant Just
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta s’enfrontarà al Sant Just en la primera eliminatòria del play-off d’ascens. El primer partit contra el Sant Just es disputarà avui divendres a partir de les 21.30 hores al Pavelló Antonio García Robledo.

Joventut Handbol femení descansa
El sènior femení del Joventut Handbol la Llagosta té jornada de descans.

FUTBOL
CE la Llagosta descansa
El CE la Llagosta no té jornada de competició, perquè el Tiana B s’ha retirat de la competició.

Pla d’en Boet B – CD Viejas Glorias
El Viejas Glorias ocupa el segon lloc del grup Sud de la Segona Divisió amb 67 punts. El conjunt llagostenc, amb un partit pendent, està empatat amb el tercer, el Pomar, i a tres punts del líder, la Mataronesa. El proper partit dels llagostencs serà diumenge al camp del Pla d’en Boet B, últim amb 14 punts. A més, el dimarts 1 de maig es preveu disputar el partit ajornat al camp del Ciutadella.

Publicitat

Publicitat

Més notícies