Diumenge, 03 desembre 2023
9 C
La Llagosta

Paco Sedano, porter del Barça de futbol sala, farà una jornada de tecnificació a la Llagosta el 9 de maig

El jugador de futbol sala professional del FC Barcelona Paco Sedano impartirà una sessió de tecnificació a la Llagosta el pròxim 9 de maig. La jornada està adreçada a jugadors i jugadores de les categories prebenjamí a juvenil. La sessió està organitzada per l’Escola Paco Sedano i compta amb la col·laboració del Fútbol Sala Unión Llagostense, l’Ajuntament de la Llagosta, l’AMPA de l’Escola Les Planes i el CMEELL.

L’activitat tindrà lloc de 17 a 20.30 h al CEM El Turó i per participar-hi cal inscripció prèvia amb un preu de 25 euros. Les inscripcions es poden fer mitjançant escuelapacosedano@gmail.com o al telèfon 600 600 609. Els participants rebran una samarreta i un diploma i també es farà un sorteig.

Paco Sedano és considerat un dels millors porters de l’actualitat. Milita al FC Barcelona des de l’any 2007 i d’entre els seus èxits en l’àmbit de club n’ha guanyat dues UEFA Futsal, tres lligues espanyoles i quatre Copes del Rei. També és internacional amb Espanya amb un Mundial, dos Europeus i un subcampionat continental.

Publicitat

Publicitat

Més notícies