Dijous, 23 març 2023
12.8 C
La Llagosta

Nova edició del projecte Vacances en pau per acollir infants sahrauís durant l’estiu

L’Ajuntament de la Llagosta torna a col·laborar en el programa Vacances en pau, organitzat per la Delegació del Front Polisari i les entitats solidàries amb el poble sahrauí a Catalunya. Les famílies interessades a acollir aquest estiu un infant procedent dels campaments sahrauís poden trucar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de la Llagosta (93 560 39 11) per demanar més informació.

Aquesta nova edició de les Vacances en pau es desenvoluparà els mesos de juliol i agost i es presenta sota el lema Aquest estiu acull somriures! L’objectiu és acollir nens i nenes d’entre 10 i 12 anys per tal de treure’ls dels campaments durant l’estiu. Durant la seva estada aquí, passen revisions mèdiques. El projecte, en el qual col·labora l’Ajuntament de la Llagosta, serveix també per donar a conèixer la situació que viu el poble sahrauí, que està exiliat des de l’any 1975.

Publicitat

Publicitat

Més notícies