Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

El CE la Llagosta cau golejat al camp de l’Alella 2013 (5-1)

El conjunt amateur del Club Esportiu la Llagosta va perdre diumenge al camp de l’Alella 2013 per 5 a 1. Els llagostencs van jugar la segona part amb un jugador més perquè al final del primer temps van expulsar el jugador local Guiu Garcia. Tot i això, la Llagosta va encaixar al segon temps cinc gols i el conjunt de la nostra localitat va marcar el gol de l’honor mitjançant Iván Ferreiro (1-1) al minut 67.

La Llagosta es manté al vuitè lloc del grup 6 de la Quarta Catalana amb 26 punts. El proper partit dels llagostencs serà l’últim compromís oficial de la temporada. Els de la nostra localitat visitaran la setmana vinent el Sentmenat, que és cuer amb quatre punts. Aquesta setmana no juguen cap partit perquè havien de rebre el Tiana B, retirat de la competició.

Publicitat

Publicitat

Més notícies