Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

L’HC Vallag disputarà una eliminatòria per evitar un possible descens compensat

L’HC Vallag ha acabat la fase regular del grup A de la Tercera Catalana amb una derrota contra el Sant Just per 35 a 23 i ara jugarà una fase de correcció per evitar un possible descens compensat. Els llagostencs tanquen la lliga al quart lloc per la cua, a l’onzena posició, amb 15 punts. L’equip de Javi Iglesias evita el descens directe, però encara estarà pendent dels descensos compensats pels equips catalans a lligues estatals.

Per aquest motiu, disputarà una eliminatòria de correcció contra el quart classificat per la cua del grup B de la Tercera Catalana, el Garbí B de Palafrugell. El perdedor d’aquesta fase quedarà com el pitjor setè classificat dels dos grups de la Tercera Catalana i el guanyador, el vuitè pitjor. L’anada de l’eliminatòria es disputarà a la pista gironina dissabte i la tornada, al Pavelló Antonio García Robledo, serà el 5 de maig. “En principi baixarien sis equips, els tres pitjors classificats dels dos grups, però si hi hagués un descens d’algun equip català de lligues estatals podria provocar un descens compensat i baixar el perdedor d’aquesta eliminatòria”, explica l’entrenador del Vallag, Javi Iglesias. El tècnic remarca que aquesta fase s’acostumava a disputar en cas de necessitar-la “no avançada com ara”. Tanmateix, el tècnic ha dit que, en cas de més d’un descens compensat, el guanyador d’aquesta eliminatòria també podria perdre la categoria.

Tot i això, el Vallag es posa com objectiu guanyar l’eliminatòria per evitar un descens compensat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies