Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

El Joventut Handbol jugarà contra el Sant Just la primera eliminatòria per l’ascens

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta s’enfrontarà al Sant Just en la primera eliminatòria del play-off d’ascens. Si superen el Sant Just, els llagostencs s’enfrontaran al guanyador de l’eliminatòria entre el Rubí i el Vendrell per obtenir l’única plaça d’ascens a la Segona Catalana que hi ha en joc.

El primer partit contra el Sant Just es disputarà divendres a partir de les 21.30 hores al Pavelló Antonio García Robledo. El conjunt de la nostra localitat va acabar dissabte la fase regular al grup B de la Tercera Catalana amb una victòria contra el cuer, el Montgrí, per 39 a 19. Els llagostencs han estat finalment sisens.

D’altra banda, el sènior femení del Joventut Handbol va empatar la jornada passada contra l’Agramunt (20-20) i va aconseguir el punt que necessitava per classificar-se per als quart de la final de la Copa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies