Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

Sonia López, Emilia Murillo i Laura Martín, guanyadores del Concurs de microrelats i poesia de Sant Jordi

La Biblioteca de la Llagosta i el col·lectiu Resistència Literària han lliurat aquesta tarda els premis als guanyadors del primer Concurs de microrelats i poesia de Sant Jordi a la Llagosta, que ha comptat amb 24 textos presentats. L’acte ha tingut lloc a la plaça d’Antoni Baqué i ha comptat amb la presència de l’alcalde, Óscar Sierra; el regidor de Cultura, Mariano García; el director de la Biblioteca, Ángel Fernández; i dos membres de Resistència Literària, José Ramón Vera i Samuel Ramos.

Laura Martín rep el diploma. 

El jurat del concurs, format per membres de Resistència Literària i de la Biblioteca, ha decidit que els guanyadors siguin Sonia López, de 43 anys i de la Llagosta, amb el microrelat La escritora -ha recollit el premi un familiar-; Emilia Murillo, de 74 anys i de la Llagosta, amb el poema ¿Qué es la poesía?; i Laura Martín, de 14 anys i de la Llagosta amb un microrelat en la categoria juvenil. El premi a la categoria juvenil de poesia ha quedat desert. Els guanyadors han rebut un diploma, un lot de llibres i la publicació dels textos al segon volum del llibre Barricadas de papel y tinta.

També han rebut un diploma, en la categoria microrelats, la segona classificada, Sílvia López, de 39 anys i de la Llagosta, -també ha estat segona en la categoria de poesia- i el tercer, Andrés Hernández, de 52 anys i de la Llagosta, per Infidelidad; mentre que, en poesia, el tercer ha estat Carles Casado, de 24 anys i de la Llagsota, per Suspiros en el recuerdo.

Publicitat

Publicitat

Més notícies